Створення ландшафтного парку в Миколаївському міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів.

16 квітня 2013 року  здійснилася мрія мешканців Миколаївського міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів. Відтепер люди похилого віку  можуть відпочивати на свіжому повітрі у ландшафтному  парку, розміщеному на території притулку. Проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку», реалізувався МОГО «Творити добро» у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» за підтримки фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє».

Студентська молодь МНАУ встановила альтанку, лавки, сміттєві баки та озеленила прилеглу територію.  На території ландшафтного парку висаджено багато різноманітних насаджень, з-поміж яких: вейгела, калина, спірея, дейцис, садовий жасмін, барбарис, гліцинія, японська айва, біла іва, ялівець,  горобина, та багато інших дерев, кущів та квітів.

У заході взяли участь ректор Миколаївського національного аграрного університету В’ячеслав Сергійович Шебанін та проректор з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації Наталія Григорівна Шарата, які  разом із студентами та мешканцями притулку озеленили територію ландшафтного парку.

Було проведено велику і клопітку роботу, після якої волонтери МОГО «Творити добро» мали змогу поспілкувалися з мешканцями притулку, розділивши радість від результатів роботи.

Нагадуємо, що проект не закінчується, попереду ще багато добрих справ. Адже творити добро – це легко!!!









































З проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку», реалізувався МОГО «Творити добро» у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» за підтримки фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget