1 квітня в Миколаївському національному аграрному університеті.


Не оминув День сміху стіни Миколаївського національного аграрного університету. 1 квітня 2013 року відбулася гра на Кубок ректора, в якій взяли участь команди КВН факультетів МНАУ та Технолого-економічного коледжу, серед яких команди: «Ну и детки» − Технолого-економічного коледжу; «Просто люди» − агрономічного факультету; «Мамины прянички» − факультету менеджменту; «В теме» − факультету механізації сільського господарства; «Ежевика» − обліково-фінансового факультету; «Дети понедельника» − факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології. 

Дотепні жарти студентів підняли настрій глядачів, які не шкодуючи оплесків підтримували команди. На думку журі найвеселішими виявились команди агрономічного факультету та факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології
Вони отримали кубок з рук ректора університету В'ячеслава Сергійовича Шебаніна. В'ячеслав Сергійович привітав переможців та подякував командам за їх оптимізм та дотепність жартів.



До привітання приєднався член журі, головний редактор Асоціації «КВН України» Ігор Урбанський, який вже восьмий рік поспіль відзначає День сміху разом зі студентами МНАУ. 

Хочеться, щоб таких теплих зустрічей було як найбільше, адже сміх не тільки піднімає настрій, а й заряджає оптимізмом та позитивом.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget