Представники Федерації обмінів Франція-Україна дуже задоволені результатами практики студентів МНАУ

В понеділок, 3 грудня, делегація на чолі з Філіпом ЖЕНЕ, відповідальним представником Федерації обмінів Франція-Україна за відносини з аграрними університетами відвідали МНАУ для підбиття підсумків стажувань студентів у 2012 році, презентації нових аспектів програми ФОФУ та налагодженні контактів з аграрним університетом Ла Саль Бовьє.

Делегація на чолі з Філіпом Жене, відповідальним представником Федерації обмінів Франція-Україна за відносини з аграрними університетами відвідали МНАУ.
Організатори стажувань залишилися дуже задоволеними рівнем знань студентів МНАУ та результатами практики. Під час зустрічі з проректором з наукової роботи О.Є.Новіковим було обговорено можливості подальшого співробітництва між університетом та організацією, серед яких спільні проекти в галузі тваринництва та рибництва. Також окремої уваги заслуговує початок співпраці з партнерським аграрним вищим навчальним закладом Ла Саль, розташованим в містечку Бовьє, що в Пікардії.

Делегація на чолі з Філіпом Жене, відповідальним представником Федерації обмінів Франція-Україна за відносини з аграрними університетами відвідали МНАУ.
Також було досягнуто усної домовленості про започаткування програми подвійних дипломів між двома ВНЗ. Мова йде про магістерський курс, що частково буде викладатися у МНАУ, частково в Ласаль-Бовьє, після закінчення якого студенти одержать дипломи, що буде визнано чинними Міністерствами освіти України і Франції.

Делегація на чолі з Філіпом ЖЕНЕ, відповідальним представником Федерації обмінів Франція-Україна за відносини з аграрними університетами відвідали МНАУ для підбиття підсумків стажувань студентів у 2012 році, презентації нових аспектів програми ФОФУ та налагодженні контактів з аграрним університетом Ла Саль Бовьє.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget