Викладачі та студенти факультету механізації сільського господарства МНАУ взяли участь у вебінарі із вченими США

Викладачі та студенти факультету механізації сільського господарства МНАУ взяли участь у вебінарі «Біоенергетика; п’ятничний веб-семінар», що відбувся 30 листопада о 10 ранку за Центральним стандартним часом США (18:00 за київським часом). Організатором семінару виступив професор Джон Хей, що представляє Департамент біосистем університету Небраска-Лінкольн, США. Тему цього місяця було присвячено фізиці вітряних турбін та проблемам енергетики в США та світі.

Семінар дозволив учасникам поліпшити свої знання про малі вітряні турбіни, їх дизайн і ефективність; поспілкуватись з власниками турбін; дати уявлення молоді про поновлювані джерела енергії, про можливості та мінуси малих турбін; зрозуміти, чому розташування вітряних турбін на дахах будівель не є дуже доброю ідеєю.

Участь представників МНАУ в зазначеному заході стала можливою завдяки співробітництву двох закладів в рамках підписаного договору між Миколаївським національним аграрним університетом і Інститутом сільського господарства і природніх ресурсів університету Небраска-Лінкольн та буде продовжуватися на регулярній основі.

Також працівникам МНАУ відкрито доступ до архівних матеріалів всіх семінарів партнерського ВНЗ.

Організатором вебінару «Біоенергетика; п’ятничний веб-семінар» виступив професор Джон Хей, що представляє Департамент біосистем університету Небраска-Лінкольн, США.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget