Студенти МНАУ привітали вихованців Привільнянської школи-інтернату із Днем Святого Миколая

Якщо студенти МНАУ обіцяють щось зробити, вони це обов’язково виконують. Три тижні тому вони дізналися про святкові бажання своїх підопічних, вихованців Привільнянської школи-інтернату. Сьогодні задоволені діти вже грають із одержаними подарунками та ще пригадують влаштовану творчими колективами МНАУ святкову програму.

Із нетерпінням діти чекали на своїх гостей. Тому студенти одразу побачили учнів, що визирали із вікон школи-інтернату.

Першим ділом «посланці» Святого зайшли до найменших, першокласників, які спеціально підготували вірші та пісні для гостей. Діти одержали все, що намалювали у листах Святому Миколаю – ляльки, заколки, м’які іграшки, шашки, машинки. Про завершення уроку можна навіть не казати. Вчителі самі дозволили розгледіти учням подарунки. Дитячий сміх ще довго лунав у коридорах.

Клас за класом всі учні одержали свої замовлення, а також запрошення на святкову програму. На початку концерту із вітаннями звернувся перший проректор МНАУ Дмитро Бабенко. А потім всі поринули у святкову атмосферу, яку створили талановиті студенти університету та Технолого-економічного коледжу. Учні і казку побачили, і пограли із молоддю. У відповідь на концертну програму учениці також підготували виступ: вони приємно вразили всіх танком «сніжинок».

Врешті-решт задоволеними залишилися і учні, і студенти, дивлячись на променисті посмішки своїх підопічних.

















































Сьогодні задоволені діти вже грають із одержаними подарунками та ще пригадують влаштовану творчими колективами МНАУ святкову програму.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget