Колектив МНАУ привітав мешканців Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів із різдвяно-новорічними святами

Кожен День Святого Миколая для малечі розпочинається з подарунків. Але і на старших сьогодні чекали сюрпризи. Студенти МНАУ, волонтери МОГО «Творити добро», про це подбали. Вони завітали до Притулку для громадян похилого віку та інвалідів, щоби привітати своїх підопічних.

Вже за доброю звичкою молодь разом із старенькими зібралася у кімнаті відпочинку. Особисто привітати мешканців притулку приїхав ректор МНАУ В’ячеслав Шебанін. Колектив університету вже не може уявити життя без своїх підопічних, які надихають на нові звершення і є найкращим взірцем для наслідування, – зазначив В’ячеслав Сергійович.

На продовження зустрічі дівчата в українських костюмах виконали святкові пісні, а потім вручили подарунки – книги, музичні плеєри та солодощі.

У відповідь на привітання старенькі також підготували подарунок – вірші, які всі з радістю почули.

За чашкою гарячого чаю представники старшого та молодого поколінь продовжили спілкування.

Традиційна зустріч стала ще одним етапом реалізації проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку». Як ми вже зазначали, цей проект стартував у вересні цього року. Він реалізується у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» та за підтримки ВБО «Турбота про літніх в Україні».









Студенти МНАУ, волонтери МОГО «Творити добро» завітали до Притулку для громадян похилого віку та інвалідів, щоби привітати своїх підопічних із різдвяно-новорічними святами.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget