Студенти першого курсу факультету ТВППТСБ дізналися про особливості святкування Нового року у різних країнах світу на відкритій кураторській годині

Незабаром наші будинки наповняться теплом сімейного затишку і атмосферою різдвяно-новорічних свят. У цей час невтомне студентство вирішило поцікавитися про історію Нового року. Про це розповіла студентка першого курсу факультету ТВППТСБ.

"3 грудня 2012 року наша група Т 1/3 на чолі з куратором Лихач Анною Василівною провела відкриту кураторську годину на тему «Святкування Нового року у різних країнах світу». Ми дуже старанно готувалися до неї.

Одногрупники довго думали, саме якій темі її присвятити, і зупинилися на Новому році. Все було, як у справжній казці, ведучі навіть підготовили костюми. Ми прикрасили аудиторію гірляндами, новорічними кульками, намалювали плакати. Загалом, було дуже гарно.

Наша група запросила на відкриту кураторську годину декана, М.І. Гиль, його заступників, Т.В. Наконечну, Р.О. Трибрата, О.Ю. Сметану; викладачів О.І. Юлевич, Ю.Ф. Дехтяра та лаборантів факультету І.М. Кучеріну, В.М. Коваленко.

Вам, напевно, цікаво що саме ми розповідали? Тема була дуже цікавою. Наша група розповідала про те, як відзначають Новий рік у різних країнах світу! Також наші гості дізналися, які існують діди Морози і в інших країнах. Найбільше, що нам сподобалося, це бачити усмішку на обличчях наших гостей і нашого куратора Анни Василівни. А після маленької вистави ми запросили наших глядачів за солодкий стіл, за яким вели дружню розмову. Ось так приємно і, навіть, смачно відбулася наша відкрита кураторська година".

Підготувала студентка групи Т 1/3 факультету ТВППТСБ Кіц Анастасія



Група Т 1/3 на чолі з куратором Лихач Анною Василівною провела відкриту кураторську годину на тему «Святкування Нового року у різних країнах світу».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget