Рециклінг та утилізація будівельних відходів в Україні: виклики та перешкоди

16.04.24 року кафедра технологій захисту навколишнього середовища та охорони праці Київського національного університету будівництва і архітектури запросила взяти участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «Green construction» («Зелене будівництво»).

Проведений захід є платформою для зустрічі, обміну досвідом, спілкування та налагодження наукових і ділових зв’язків між владою різних рівнів, науковцями, викладачами, виробниками, архітектурними і проєктними організаціями, будівельниками, експлуатаційними організаціями та іншими зацікавленими особами в галузі енергоефективного та екологічного будівництва.

На пленарному засіданні пролунали доповіді різного спрямування, але об’єднані однією ідеєю – будівництво об’єктів, що не просто заощаджують енергію, а генерують її більше, ніж споживають, а також не лише не забруднюють довкілля, а мають позитивний на нього вплив. 

До роботи пленарного засідання конференції доєднався Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання, який представив одноосібну доповідь на тему «Рециклінг та утилізація будівельних відходів в Україні: виклики та перешкоди».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget