Профорієнтаційна робота кафедри грунтознавства та агрохімії МНАУ з випускниками Первомайського ліцею Первомайської селищної ради

26 квітня 2024 року провели профорієнтаційну роботу з випускниками Первомайського ліцею Первомайської селищної ради викладачі кафедри грунтознавства та агрохімії на чолі з завідуючим кафедри Михайло ФЕДОРЧУКОМ, доктором сільськогосподарських наук, професором, у співпраці з директором ліцею Наталією ПОЛІЩУК та класним керівником Інною КУРІНОЮ. Організаторами зустрічі були канд. хімічних наук, доцент кафедри Людмила ГИРЛЯ та асистент кафедри Олександр БАБИЧ.

Учасниками конференції були 9 осіб з якими плідно спілкувалась представник приймальної комісії Світлана ШАРІНА. Вступники активно цікавились умовами вступу до Миколаївського національного аграрного університету, кількістю необхідних балів НМТ, предметами, що обираються на вибір вступника та умовами прийому за регіональним замовленням.

Щиро дякуємо директору Первомайського ліцею Первомайської селищної ради та приймальній комісії Миколаївського національного аграрного університету за плідну співпрацю!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget