Онлайн-заняття із інклюзивної освіти «Практичні поради з інклюзії»

26 квітна 2024 року відбулось онлайн-заняття із інклюзивної освіти «Практичні поради з інклюзії», що організовано ПП «Освітній центр «Інтеграл». Від Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у навчанні канд. с.-г. наук, доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Наталія МАРКОВА та канд. с.-г. наук, ст. викладач кафедри ґрунтознавства та агрохімії Надія КОЛОЯНІДІ.

Завдяки організатору онлайн-заняття Аллі ПОЛТОРАЦЬКІЙ, спікерам Володимиру ШЕВЧЕНКУ та Юлії ШЕВЧЕНКО, фахівцям з інклюзивної освіти, учасники вебінару отримали практичну інформацію, проаналізували зміни в сучасному освітньому просторі, віднайшли шляхи до удосконалення традиційних технологій, ознайомилися з методичними порадами у роботі із дітьми з особливими освітніми потребами та удосконалили навички з інклюзивної освіти.

Дякуємо організаторам, спікерам онлайн-заняття та Миколаївському аграрному університету за надану можливість підняти майстерність науково-педагогічних працівників у роботі в інклюзивній освіті!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget