Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні технологічні аспекти виробництва зерна та переробки сільськогосподарської продукції»

20-21 березня 2024 р. науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою факультету агротехнологій Ірина Смірнова та Ігор Бульба прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції з нагоди 100-річчя від дня народження доктора сільськогосподарських наук, професора Григорія Родіоновича Пікуша в секції «Інноваційні технології вирощування високоякісної продукції сільськогосподарських культур» з темою доповіді: «Вплив мінеральних добрив та передпосівної обробки насіння біопрепаратами на продуктивність ячменю ярого».

Науково-практична конференція присвячена дослідженням актуальних проблем рослинництва, землеробства, агрохімії, ґрунтознавства, захисту рослин, селекції і насінництва, зоотехнії та ветеринарії, які спрямовані на вирішення питань наукового забезпечення інноваційними розробками виробництва та переробки сільськогосподарської продукції на сучасному етапі розвитку аграрного комплексу України.

Завданням конференції є сприяння в обмінні інформацією про сучасні досягнення науки з метою ефективного впровадження в практичну діяльність.

Висловлюємо щиру подяку організаторам науково-практичної конференції ДУ Інституту зернових культур НААН України за надану можливість прийняти участь у конференції.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget