ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА БІОТЕХНОЛОГІВ!

Протягом березня-квітня на базі Національного університету харчових технологій тривав Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із «Біотехнології». Активну участь взяли і студенти Миколаївського національного аграрного університету.

На конкурс були представлені три роботи здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 162-«Біотехнології та біоінженерія» факультету ТВППТСБ. Підготовлені роботи під керівництвом: кандидата технічних наук, доцента О.І. Юлевич,  студентом групи БТ 4/1 Данилюком Максимом на тему: «Дослідження впливу складу закваски на пробіотичні властивості йогуртів з овечого молока», кандидата сільськогосподарських наук, доцента Є.В. Баркаря, студенткою групи БТМ 1/1 Івановою Євгенією на тему: «Використання різних схем синхронізації охоти для підвищення відтворювальних якостей свиней» та кандидата сільськогосподарських наук, доцента О.І. Каратєєвою, студенткою групи БТ 4/1 Поповою Лілією на тему: «Вплив ауксинів і цитокінінів у складі поживного середовища на ріст і розвиток троянд групи Patio в умовах in vitro» були відзначені та отримали високі оцінки авторитетних фахівців-рецензентів  та членів журі під час підсумкової конференції у Національному університеті харчових технологій м. Київ. 

У підсумку Євгенія Іванова, Максим Данилюк та Лілія Попова стали переможцями ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» і були нагороджені Дипломом ІІІ ступеня. 

Колектив кафедри біотехнології та біоінженерії щиро вітає здобувачів вищої освіти Євгенію Іванову, Максима Данилюка та Лілію Попову, а також їх наукових керівників – доцентів Євгена Володимировича Баркаря, Олену Іванівну Юлевич та Олену Іванівну Каратєєву із високою оцінкою результатів їхньої праці та бажає нових звершень! Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!








Колектив кафедри біотехнології та біоінженерії

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget