Міжнародне стажування в Опольському університеті

22-26 квітня 2024 року делегація Миколаївського національного аграрного університету відвідала Опольський університет (Польща) у межах проєкту  «Підтримка співпраці Опольського університету з українськими університетами в межах FORTHEM Alliance 2024». Альянс FORTHEM об’єднує нове покоління креативних європейців, здатних співпрацювати за різними мовами, кордонами та дисциплінами для подолання суспільних проблем і нестачі навичок, з якими стикається Європа. FORTHEM — це мережа з дев’яти багатопрофільних державних дослідницьких університетів із сильною регіональною прив’язкою у Фінляндії, Франції, Німеччині, Італії, Латвії, Норвегії, Польщі, Румунії та Іспанії.

Учасниками академічної мобільності стали: проректорка з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації, докторка педагогічних наук, професорка Наталія Шарата, професорка кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, докторка економічних наук Ірина Гончаренко та завідувач кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, кандидат технічних наук, доцент Василь Грубань. 

Програма заходів була насиченою – учасники візиту мали можливість ознайомитися з історією Опольського університету, кращими практиками організації освітнього процесу, роботою міжнародного та студентського культурного центру. 

Спікери та гості заходу обмінялись досвідом реалізації проєкту співпраці Опольського університету з українськими університетами в рамках FORTHEM Alliance 2024. 

Під час візиту Наталія Шарата зустрілася із проректоркою з навчальної та студентської роботи Опольського університету, докторкою габілітованою Ізабеллою Пісарек, обговоривши стан та перспективи співпраці між Миколаївським національним аграрним університетом та Опольським університетом, а також реалізацію спільних заходів та конференцій.

Участь у міжнародному стажуванні такого рівня дозволила представникам Миколаївського державного національного аграрного університету поглибити міжнародні зв’язки задля вдосконалення та розвитку освітніх та наукових проєктів в університеті. За результатами візиту учасники заходу отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.  

Нагадаємо, що Миколаївський національний аграрний університет та Опольський університет спільно реалізують проєкти міжнародної академічної мобільності https://ua-news.mnau.edu.ua/2023/12/Pidbyttia-pidsumkiv-ta-obhovorennia-planiv-na-maibutnie-v-mezhakh-proiektu-Supporting-the-cooperation-of-the-University-of-Opole-with-Ukrainian-universities-within-the-FORTHEM-Alliance.html?m=1
















виховна робота,наукова робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget