ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ З «БІОТЕХНОЛОГІЇ»

З 1 по 27 березня на базі Національного університету харчових технологій м. Київ відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології», в якому активну участь взяли і студенти факультету ТВППТСБ, які навчаються за освітньою спеціальністю 162-«Біотехнології та біоінженерія» Миколаївського НАУ.

За результатами сліпого рецензування у ІІ тур вийшло три роботи, які були представлені на заключній конференції 11 квітня 2024 року. Студенти Миколаївського НАУ Данилюк Максим, академічна група БТ 4/1 (науковий керівник доцент О.І. Юлевич), Іванова Євгенія, академічна група БТМ 1/1 (науковий керівник доцент Є.В. Баркарь) та Попова Лілія,  академічна група БТ 4/1 (науковий керівник доцент О.І. Каратєєва) гідно представили свої роботи та за результатами компетентного журі вибороли призові місця та отримали дипломи третього ступеня.

Колектив факультету ТВППТСБ щиро вітає Максима Данилюка,  Євгенію Іванову та Лілію Попову з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з «Біотехнології» та бажає подальших наукових та творчих здобутків у вільній та незалежній Україні! 





Деканат факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget