Науково-педагогічними працівниками кафедри переробки
продукції тваринництва та харчових технологій - доценткою Оленою Петровою,
доцентом Русланом Трибратом та доценткою Наталею Шевчук - згідно графіку
навчального процесу проведено навчальні практики «Ознайомча»,
«Загальноінженерна» та «Технологічна» зі здобувачами вищої освіти груп ХТ 1/1,
ХТ 2/1 та ХТ 2/2 освітньої спеціальності «Харчові технології».
Навчальні
практики проводилися на базі навчальних лабораторій кафедри переробки продукції
тваринництва та харчових технологій та філій кафедри на базі миколаївських
підприємств - ПрАТ
«Лакталіс-Миколаїв», ТОВ «Миколаївський хлібзавод
№1», СТ «Терновський переробний комбінат».
Згідно робочих програм навчальних практик здобувачі вищої освіти були
ознайомлені з технологічними процесами виробництва харчових продуктів; з
призначенням, будовою та правилами експлуатації технологічного обладнання; з
технологічними процесами виробництва харчової продукції.
Під час навчальної практики студенти засвоїли теоретичний
матеріал та набули практичних навичок, що допоможе їм у подальшому поглибленому
вивченні курсів освітньої спеціальності «Харчові технології», а також дозволить
зрозуміти основні принципи виробництва високоякісної харчової продукції.
Доценти кафедри переробки продукції тваринництва та
харчових технологій О.Петрова, Н.Шевчук, Р.Трибрат





.jpg)
Дописати коментар