Здобувачі вищої освіти спеціальності «Харчові технології» пройшли навчальну практику на підприємствах Миколаєва

Науково-педагогічними працівниками кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій - доценткою Оленою Петровою, доцентом Русланом Трибратом та доценткою Наталею Шевчук - згідно графіку навчального процесу проведено навчальні практики «Ознайомча», «Загальноінженерна» та «Технологічна» зі здобувачами вищої освіти груп ХТ 1/1, ХТ 2/1 та ХТ 2/2 освітньої спеціальності «Харчові технології».

Навчальні практики проводилися на базі навчальних лабораторій кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій та філій кафедри на базі миколаївських підприємств - ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв», ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1», СТ «Терновський переробний комбінат».

Згідно робочих програм навчальних практик здобувачі вищої освіти були ознайомлені з технологічними процесами виробництва харчових продуктів; з призначенням, будовою та правилами експлуатації технологічного обладнання; з технологічними процесами виробництва харчової продукції.

Під час навчальної практики студенти засвоїли теоретичний матеріал та набули практичних навичок, що допоможе їм у подальшому поглибленому вивченні курсів освітньої спеціальності «Харчові технології», а також дозволить зрозуміти основні принципи виробництва високоякісної харчової продукції.

 





Доценти кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій О.Петрова, Н.Шевчук, Р.Трибрат


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget