Викладач ОДАУ прочитала четвертокурсникам МНАУ лекцію з системи управління безпечністю харчових продуктів


            5 вересня 2025 р. кандидатка cільськогосподарських наук, доцентка кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Одеського державного аграрного університету (ОДАУ) Наталя Кірович прочитала здобувачам вищої освіти 4 курсу спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» лекцію «Система управління безпечністю харчових продуктів».

Підготовлена лекторкою презентація з великою кількістю малюнків та фото ознайомила здобувачів Миколаївського НАУ з основними стандартами, які визначають вимоги до управління безпечністю харчових продуктів для всіх учасників харчового ланцюга; аналізом небезпечних факторів на всіх етапах виробництва; розробкою процедури контролю; документуванням системи та формуванням культури безпеки харчових продуктів. 







Кафедра ветеринарної медицини та гігієни МНАУ щиро дякує пані Наталі за цікаву та змістовну лекцію, плідну співпрацю, сподівається на подальші зустрічі і переконана, що отриманні четвертокурсниками знання послугують фундаментом для майбутнього становлення висококваліфікованих працівників у сфері ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи.

Доцентка кафедри ветеринарної медицини та гігієни МНАУ Ольга Найдіч


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget