5 вересня 2025 р. кандидатка cільськогосподарських наук, доцентка кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Одеського державного аграрного університету (ОДАУ) Наталя Кірович прочитала здобувачам вищої освіти 4 курсу спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» лекцію «Система управління безпечністю харчових продуктів».
Підготовлена лекторкою презентація з великою кількістю малюнків
та фото ознайомила здобувачів Миколаївського НАУ з основними стандартами, які визначають вимоги до
управління безпечністю харчових продуктів для всіх учасників харчового ланцюга;
аналізом небезпечних факторів на
всіх етапах виробництва; розробкою процедури контролю; документуванням системи
та формуванням культури безпеки харчових продуктів.
Кафедра ветеринарної медицини та гігієни МНАУ щиро дякує пані Наталі за цікаву та
змістовну лекцію, плідну співпрацю, сподівається на подальші зустрічі і
переконана, що отриманні четвертокурсниками знання послугують
фундаментом для майбутнього становлення висококваліфікованих працівників у
сфері ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи.
Доцентка кафедри ветеринарної медицини та гігієни МНАУ Ольга
Найдіч








Дописати коментар