Готують і оцінюють: як проходять практичні заняття зі здобувачами спеціальності «Харчові технології»

    Здобувачі вищої освіти ОС 181 «Харчові технології» кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій групи ХТ 3/1  з доцентом кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Оленою Петровою на практичних заняттях з дисциплін «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Технологія консервування плодів та овочів» жваво та зацікавлено обговорюють вибір сировини для приготування страв, розробляють рецептури та проводять технологічний процес приготування відповідних страв.

    Під час приготування страв студенти здійснюють контроль за технологічними параметрами: температура, тривалість приготування. Готову страву оцінюють за сенсорними показниками: аромат, смак, консистенція. Відмітимо, що органолептичні показники та бальну оцінку заносять до дегустаційних листів з подальшими розрахунками результатів досліджень.  



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget