Вебінар для молодших бакалаврів спеціальності 141 електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

11 листопада викладачі кафедри електроенергетика, електротехніка та електромеханіка провели вебінар для молодших бакалаврів спеціальності 141 електроенергетика, електротехніка та електромеханіка на тему «VR-технології в практичній підготовці фахівців на виробництво» на базі ZOOM.

Очікування європейського ринку щодо університетів виражається в системі підготовки кваліфікованих та компетентних випускників в умовах розвитку сучасних технологій зокрема VR-технологій. Згідно з програмою Європейської комісії "Освіта і навчання 2020", одним з головних завдань, що стоять перед вищою освітою, є підвищення якості та актуальності викладання і навчання.  Початкові дослідження показують, що використання віртуальної реальності може сприяти підвищенню якості та ефективності підготовки фахівців з електричної інженерії, набуття компетенцій та навичок випускників, а також підвищенню їх конкурентоспроможності на ринку праці.

Молодшим бакалаврам було представлено перспективну розробку кафедри для покращення практичних навичок майбутніх спеціалістів за допомогою VR-технологій.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget