Участь «фінансистів» у неформальних освітніх заходах


Зростаюча зацікавленість суспільства навчанням протягом усього життя вимагає приділяти більше уваги неформальній освіті. 

Неформальна освіта  в університеті — це освіта, яка здобувається за освітніми програмами. Вона не передбачає присудження визнаних державою освітніх кваліфікацій за рівнями освіти, але дає можливість поглибити професійні знання та компетентності. Здобувач має право самостійно обирати напрям і вид неформальних освітніх заходів.

В рамках неформальних заходів здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» мають можливість взяти участь у вебінарах та семінарах з фінансової тематики, у відкритих лекціях, які проводятся поза межами навчального процесу, пройти курси, які допомагають отримати  програмні результати навчання. 

Такою можливістю скористалися здобувачі групи Ф 3/1, які пройшли підготовку з базового курсу «Дружні цифрові фінанси», (спільний проєкт Міністерства цифрової трансформації України, НБУ та Ощадбанку) та  отримали відповідні сертифікати!

Цей курс, запропонований у формі освітнього серіалу, допоможе отримати інформацію про формування сімейного бюджету, навчить розрізняти дебетову та кредитну картки, ознайомить з особливостями кредитів і депозитів, валютного рахунку та можливостями онлайн-банкінгу.

Долучайтеся до неформальних освітніх заходів, навчайтесь протягом життя!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget