Попередній захист кваліфікаційних робіт на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування

29.11.2021 р. на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми "Фінанси, банківська справа та страхування" зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Метою даного заходу є встановлення відповідності досліджень вимогам до оформлення, змісту та структури роботи, визначення ключових положень дослідження. Попередній захист відбувся у присутності завідувача кафедри, керівників кваліфікаційних робіт та інших НПП кафедри.
На попередньому захисті були представлені роботи Лісової А.А. на тему: "Гарантування фінансової безпеки України в умовах формування суспільної довіри" (науковий керівник – канд. екон. наук Боднар О.А.), Салюк С.В. на тему: "Корпоративна соціальна відповідальність банківських установ України" (науковий керівник – д-р екон. наук, доцент Лункіна Т.І.), Товстенка М.Ю. на тему: "Формування кредитоспроможності сільськогосподарських підприємств Миколаївської області" (науковий керівник - канд. екон. наук Боднар О.А.).
Кваліфікаційні роботи здобувачів на попередньому захисті було оцінено позитивно. Кафедрою прийняте рішення про допущення здобувачів до прилюдного захисту на засіданні Державної екзаменаційної комісії.
Бажаємо успішного захисту та подальших наукових звершень у царині фінансів, банківської справи та страхування!







 

обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget