Сучасна освіта для сучасної молоді

25.11.2021 р. науково-педагогічні працівники кафедри загальнотехнічних дисциплін та кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки спільно із фахівцем Очаківською міськрайонною філією Миколаївського обласного центру зайнятості Інною Ваврик за допомогою онлайн-сервісу Zoom провели зустріч із учнями 9-11 класів шкіл Куцурубської та Чорноморської ОТГ з метою професійної орієнтації молоді та популяризації робітничих професій на тему «Сучасна освіта для сучасної молоді».
Доцент Павло Полянський презентував спеціальності Миколаївського НАУ та провів ПрофіСтарт на тему «Використання програм проєктування та моделювання в умовах цифрового середовища закладу вищої освіти».
Асистент Віталій Мардзявко розповів про особливості спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та презентував обладнання, яке використовується при підготовці фахівців даної спеціальності на інженерно-енергетичному факультеті.
Руслан  Чурило провів ПрофіСтарт на тему «VR-технології в практичній підготовці фахівців на виробництві».
Все це дасть майбутнім абітурієнтам можливість зробити правильний вибір спеціальності при вступі до закладу вищої освіти.
Бажаємо випускникам зробити вірний вибір спеціальності та успіху в подальшому навчанні.
Висловлюємо щиру подяку за співпрацю фахівцю Очаківської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Інні Ваврик та адміністраціям і педагогічним колективам шкіл Куцурубської та Чорноморської ОТГ.











інженерно-енергетичний факультет,кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget