Підвищуємо кваліфікацію з психологічної допомоги в екстрених і кризових ситуаціях

Умови життя сучасного українського суспільства, безліч конфліктогенних ситуацій, нескінченний потік агресивної та найчастіше недостовірної інформації висувають підвищені вимоги до людської психіки. Щоб успішно справлятися з цими викликами, потрібно вміти керувати насамперед собою і своїми емоціями. Безперервне перебування у стані стресу впливає якість життя, як особистості, і всього суспільства загалом. Вміння надавати першу кризову психологічну допомогу в екстремальних ситуаціях має стати такою ж невід’ємною навичкою, як і надання першої медичної допомоги.

З метою підвищення своєї кваліфікації та отримання нових знань старший викладач кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін 16.11.21р. пройшов онлайн-курс «Перша психологічна допомога в екстрених і кризових ситуаціях»

Курс є глибоко практичним і заснований на багаторічному досвіді роботи з людьми, які переживають кризові та надзвичайні ситуації. До програми включено міжнародні практики та стандарти щодо роботи з наслідками травматичних подій (Великобританія, Ізраїль).

Знання отримані на курсовій підготовки будуть впроваджені в освітній процес дисциплін «Цивільний захист» та «Безпека життєдіяльності» у другому семестрі 2021-2022 навчального року.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget