Перемога у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Автомобільний транспорт» напряму «Автомобільна електроніка»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» Харківський національний автомобільно-дорожній університет призначено базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напряму «Автомобільна електроніка».

На конкурс було подано 58 наукових робіт, що надійшли з 22 вищих навчальних закладів України, при цьому прийняло участь 98 учасників. У ІІ тур конкурсу було відібрано – 28 наукових робіт.

Галузева конкурсна комісія (посилання на склад комісії) на основі захисту наукових робіт, новизни, інновації і актуальності наукових розробок присудила перемогу і нагородила дипломом ІІ ступеня здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти Інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності «Агроінженерія» Новікова Едуарда Вадимовича (посилання на протокол засідання) за наукову роботу на тему: «Розробка і обґрунтування параметрів пристрою для електропідігріву моторного масла із саморегулюванням потужності». Науковий керівник наукової роботи – кандидат технічних наук, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, заступник декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету Марченко Дмитро Дмитрович.

Колектив Інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача Новікова Едуарда Вадимовича і наукового керівника Марченка Дмитра Дмитровича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі та бажає натхнення, оптимізму і нових наукових перемог!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget