Наукова перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія»


На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» та відповідно до «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18 квітня 2017 року №605 та зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15 травня 2017 року за №620/30488, з метою підтримки обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання було проведено на базі Сумського державного університету ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія».

Участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт на кращу роботу серед студентів, магістрантів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з галузі знань «Механічна інженерія» проводилась з розподілом на такі секції: прикладне матеріалознавство і технології конструкційних матеріалів; кoмп’ютерний інжиніринг у механіці (динаміка та міцність машин); сучасні технології промислового виробництва; гідравлічні машини, гідроприводи та гідропневмоавтоматика; компресорні, холодильні машини, установки, станції та пневмоагрегати; модифікація поверхні; хімічне машинобудування.

У відповідності до наказу МОНУ Конкурс проводився в два етапи: перший етап (заочна форма) і другий етап (очно-дистанційна форма, у вигляді відеоконференції). Сформована компетентна галузева конкурсна комісія, до складу якої увійшли 46 провідних спеціалістів-представників від закладів вищої освіти України та виробництва з кожного наукового напряму конкурсу. Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 138 студентських наукових робіт, авторами яких були 179 студенти із 30 закладів вищої освіти. Згодом, на підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників на підсумковій науково-практичній конференції, яка проходила 27-28 квітня 2021 р., галузева конкурсна комісія визнала переможцями та нагородила 40 студентів з 19 закладів вищої освіти.

Наукова робота здобувача першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності «Агроінженерія» Степанова Володимира Володимировича на тему: «Дослідження та розробка технології поверхневого пластичного деформування втулок» за рішенням галузевої конкурсної комісії посіла ІІ призове місце (результати конкурсу). Науковий керівник наукової роботи – кандидат технічних наук, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, заступник декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету Марченко Дмитро Дмитрович.

Колектив Інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача вищої освіти Степанова Володимира Володимировича і наукового керівника Марченка Дмитра Дмитровича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі та бажає надалі здобувати наукові перемоги!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget