Зустріч із представниками Управління патрульної поліції в Миколаївській області

Другий тиждень навчальної практики «Правові основи туристичної діяльності» для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту розпочався з цікавої зустрічі з представниками Управління патрульної поліції в Миколаївській області.
Бесіда пройшла у форматі запитання-відповідь, адже досвіду та прикладів з професійної діяльності у запрошених багато, тому було чим поділитися зі студентами. Що робити у небезпечних ситуаціях і як не потрапляти у них? Як безпечно дістатися до університету на велосипеді? Як захистити себе на вулиці та в Інтернеті? Коли, до кого і як звертатися за допомогою? Про це і багато інших важливих речей говорили зі студентами патрульні поліцейські.
Доповідачами було відзначено, що головним аспектом результативної служби є толерантне ставлення до громадян та високий рівень відповідальності, адже вони є обличчям виконавчої влади держави. Для кожного з них це є просто покликання, сенс свого життя – захищати та служити українському народові, бо по-іншому бути не може. Наголосили, що кожен із присутніх є особистістю, яка може побудувати міцну кар’єру на державній службі, головне патріотизм і відданість своїй справі.
Розмова була настільки цікавою, що перервати її міг лише виклик на службу, тому ми бажаємо всім патрульним поліцейським спокійного робочого тижня, дякуємо за цю зустріч.





 

факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget