Наукова перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт за напрямом «Суднобудування та водний транспорт»

 Одеський національний морський університет є базовим навчальним закладом з проведення II туру Конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Суднобудування та водний транспорт» (Наказ Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році»). Мета наукового конкурсу - підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності. Основними завданнями наукового конкурсу є: виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей; стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді; популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій; залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до творчої роботи з обдарованою молоддю.

Науковий конкурс проводився за наступними секціями (посилання на конкурс): суднові енергетичні установи; електрообладнання та автоматика суден; технічне обслуговування і ремонт суден; електричні установки; енергетичне машинобудування; судноводіння і морська безпека; логістика на водному транспорті; інформаційні технології на водному транспорті; інженерні конструкції та водні дослідження; морське право; суднобудування: теорія і проектування корабля; експлуатація флоту і портів.

Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 300 студентських наукових робіт, що надійшли з 22 вищих навчальних закладів України. До другого туру було допущено 80 студентів, які доповідали на підсумковій он-лайн конференції дистанційно з використанням платформи ZOOM.

На підставі оцінки наукових доповідей учасників підсумкової он-лайн конференції та рецензій наукових робіт галузева конкурсна комісія визначила переможців Конкурсу і нагородила призовими місцями. Наукова робота здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти Інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності «Агроінженерія» Коржа Дмитра Вадимовича на тему: «Дослідження та розробка технології відновлення деталей суднових енергетичних установок методом електроіскрової обробки» за рішенням галузевої конкурсної комісії посіла ІІІ призове місце (посилання на протокол засідання галузевої конкурсної комісії). Науковий керівник наукової роботи – кандидат технічних наук, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, заступник декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету Марченко Дмитро Дмитрович.

Колектив Інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача вищої освіти Коржа Дмитра Вадимовича і наукового керівника Марченка Дмитра Дмитровича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі та бажає надалі успіхів у наукових дослідженнях!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget