Соціальне підприємництво в Миколаївській області

1 липня своїм досвідом соціального підприємництва поділився зі студентами засновник Мануфактури шоколаду «Данцев и сынъ» Микола Данцев.
У першу чергу він розповів, чим відрізняється соціальне підприємництво від класичного бізнесу та які якості повинен мати бізнесмен, щоб побудувати успішний бізнес. За його словами, сучасний соціальний бізнес доступний кожній людині. Треба вибрати нішу, знайти капітал, визначити стратегію розвитку і старт. Проте, навіть чітко дотримуючись кожного пункту плану, складно утриматися на плаву, якщо відсутні ключові навички підприємця.
Взагалі зустріч була цікавою та інформативною. Разом зі студентами розібрали топ-якості ефективного соціального підприємця. Слухачі із захватом сприймали інформацію. Деякі студенти в кінці зустрічі навіть пропонували свої ідеї щодо вигляду шоколадних виробів, які могли б прославити наше рідне місто.
До речі, ще одним прикладом соціального підприємництва є равликова ферма «Пан Равлик», засновником якого є студент нашого університету.



факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget