Участь студентів факультету агротехнологій у презентації науково-популярного видання

03 березня 2020 року студенти факультету агротехнологій групи А3/2 разом із куратором, доцентом кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Манушкіною Тетяною Миколаївною, взяли участь у презентації науково-популярного видання «Регіональні ландшафтні парки Миколаївщини», що відбулася на базі Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького. 
У межах заходу виступили керівники регіональних ландшафтних парків області, що представлені у виданнях «Гранітно-степове Побужжя», «Кінбурнська коса», «Приінгульський», «Тилігульський», «Висунсько-Інгулецький», фотографи, автори.
Студенти Сліпуха Наталія, Лопуга Ірина, Коломієць Наталія та Шліхта Владислав стали переможцями вікторини та одержали примірники видання. 
Участь у презентації сприятиме формуванню у студентів знань про регіональні ландшафтні парки Миколаївської області, відчуття краси природи рідного краю, необхідності збереження біологічного різноманіття та охорони навколишнього природного середовища. 
Дякуємо керівництву Управління екології та природних ресурсів Миколаївської обласної державної адміністрації і Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького за запрошення, організацію заходу та співпрацю.






факультет агротехнологій, кафедра землеробства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget