Профорієнтаційна робота кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу

Відповідно до реалізації Програми профорієнтаційної роботи Миколаївського НАУ на 2019-2020 рік з метою сприяння усвідомленому вибору учнями 11-их класів майбутньої професії, затребуваної на ринку праці, науково-педагогічними працівниками кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу на початку березня 2020 року здійснено профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл та гімназії м. Баштанки. Також на зустріч завітали вчителі та батьки випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Баштанки.
Науково-педагогічні працівники кафедри поінформували учнівську молодь щодо особливостей вступної кампанії 2020 року та відповіли на всі поставлені запитання. Особливий інтерес в учнів викликали питання дуальної освіти та проходження практики і стажування за кордоном. 
Колектив кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу запросив учнів загальноосвітніх шкіл та гімназії м. Баштанки завітати до Миколаївського НАУ на екскурсію з метою знайомства із матеріально-технічною базою університету.




кафедра тракторів та сільськогосподарських машин, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget