Робити добро – так просто, варто лише захотіти

2 квітня 2020 року міжнародна спільнота буде відзначати Міжнародний день дитячої книги. Академічна група ПО 2/1, староста Іваненко Валерія, разом із студентським самоврядуванням інженерно-енергетичного факультету у межах волонтерського проєкту «Зробимо разом» оголошує проведення благодійної акції «Подаруй дитині книгу» для дітей, які залишилися без батьківської турботи та піклування і найбільше потребують нашої з вами допомоги та уваги.
Всі прекрасно розуміють, що життя без книги неможливе, тому основною метою акції є зібрання необхідної дитячої літератури для малечі Миколаївського обласного будинку дитини Миколаївської обласної ради. Потрібні книги різної тематики, у першу чергу – розвиваючі, для діток у віці до 6-ти років.
Запрошуємо всіх приєднатися до благодійної акції та стати «секретним чарівником», який подарує усмішку дітям. Для цього Вам потрібно у період із 05 березня до 31 березня подарувати дитячу книжку – нову або ту, із якої вже «виросли» Ви чи Ваша малеча (братик, сестричка).
Принесіть книжечку у кабінет №104 студентського самоврядування інженерно-енергетичного факультету або зв’яжіться із студентським деканом Анастасією Демченко та отримате необхідну інформацію.
Приєднуйтесь до благодійної акції «Подаруй дитині книгу»! Подаруйте усмішку дітям та наповніть їхні маленькі серця справжнім дивом!





інженерно-енергетичний факультет, студентське самоврядування мнау, волонтери МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget