Миколаївський національний аграрний університет відвідали випускники шкіл смт. Криве Озеро

5 березня 2020 року до Миколаївського національного аграрного університету завітали учні 11-их класів Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. 
Знайомство наших гостей з університетом розпочалося із зустрічі  з  ректором Миколаївського НАУ, академіком В.С. Шебаніним. В’ячеслав Сергійович нагородив переможців Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ, що відбулася 20 лютого 2020 року на базі Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Окрім того, ректор наголосив про нарахування до конкурсного рейтингу до 20 додаткових балів переможцям олімпіади при їх вступі до університету у 2020 році та побажав учням скористатися цією можливістю, а саме успішно вступити на місця навчання за державним замовленням.  
Декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк відзначив плідну співпрацю у довузівській підготовці між Миколаївським НАУ та Кривоозерською ЗОШ №2. Саме якісна підготовка до ЗНО-2020 та додаткові до 10 конкурсних балів для слухачів курсів мають стати запорукою успішного здобуття вищої освіти у Миколаївському НАУ для випускників кривоозерських шкіл.
Екскурсійна програма університетом була дуже насиченою: учні відвідали різні навчальні корпуси, спеціалізовані лабораторії (ґрунтово-хімічну лабораторію, спеціалізовану лабораторію «Навчальний банк»), тренінгові центри, спортивні зали,  центр громадського харчування МНАУ.
Доценти кафедри економіки підприємств та економічної кібернетики і математичного моделювання О.А. Христенко і С.І. Тищенко ознайомили учнів із спеціальностями, за якими проводиться підготовка здобувачів вищої освіти у МНАУ. Було продемонстровано гостям спеціально обладнаний тренінговий центр для проведення тренінгів та ділових ігор, проведено майстер-клас із сервірування столу в спеціально обладнаній аудиторії для практичних занять. Доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук О.С. Біліченко. провів лекцію щодо підвищення фінансової грамотності учнів та дав змогу їм відчути себе студентами. 
Викладачі факультету агротехнологій та факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології ознайомили гостей із спеціальностями та їхньою затребуваністю на ринку праці. Асистент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства А.В. Чернова та здобувач вищої освіти факультету агротехнологій О.А. Бучацька провели майстер-клас із виготовлення флораріумів, що дало змогу учням виявити здібності та нахили до вибору професії, зокрема спеціалізації «Садово-паркове господарство».
Із нагоди свята –  Міжнародного жіночого дня, наші гості відвідали святковий концерт, де мали змогу відпочити у колі студентів та науково-педагогічних працівників та насолодитися талантами здобувачів вищої освіти університету.
Учні Кривоозерщини перебували у нашому університеті аж 2 доби, що дало їм змогу ознайомитися не лише з освітнім процесом, але й із науковими досягненнями, культурно-мистецьким життям закладу, дозвіллям студентів. Особливо наші гості відзначили комфортні умови проживання у гуртожитку №2, де вони мешкали.
Висловлюємо щиру подяку керівництву Кривоозерської філії Миколаївського обласного центру зайнятості за допомогу в організації та проведенні екскурсії.
Двері Миколаївського національного аграрного університету завжди відкриті для вступників, які мріють отримати якісну вищу освіту, а також для їхніх батьків та вчителів.


















факультет довузівської підготовки, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget