Виїзне практичне заняття із виноградарства «Обрізування винограду»

26.02.2020 року студенти факультету агротехнологій під керівництвом професорів кафедри виноградарства та плодоовочівництва І. В. Шевченка та М. О. Самойленка провели виїзне практичне заняття із виноградарства на тему: «Обрізування винограду» в одному із кращих господарств півдня України – ФГ «Курінь» Херсонської області. Голова фермерського господарства В.М. Холупенко ознайомив студентів із технологією вирощування винограду. У господарстві вирощують 12 європейських технічних сортів, врожай яких повністю переробляється на вино на місцевому винзаводі. Територія господарства знаходиться в унікальних кліматичних та ґрунтових умовах, що дає можливість отримувати виноматеріали високої якості, із вмістом цукрів до 30 %. 
Професори І. В. Шевченко та М. О. Самойленко провели майстер-клас із формування виноградних кущів та правил обрізування для нормування навантаження під майбутній врожай ягід винограду.
Майбутні агрономи мали змогу ознайомитися із технологією вирощування та догляду за насадженнями винограду. 
Дні практичної підготовки в умовах виробництва є корисними для здобувачів вищої освіти та дають можливість закріпити теоретичні знання, отримані під час аудиторних занять.








факультет агротехнологій, кафедра виноградарства та плодоовочівництва, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget