Миколаївський національний аграрний університет – це шанс для всіх приєднатися до світу знань та науки

Чим менше часу залишилося до зовнішнього незалежного оцінювання, тим більше гостей із різних навчальних закладів відвідують інженерно-енергетичний факультет МНАУ. Так, днями до факультету завітали учні та викладачі Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну. Оригінальне спілкування про вибір майбутньої професії, переваг навчання у Миколаївському національному аграрному університеті учнів училища та здобувачів вищої освіти інженерно-енергетичного факультету відбулося поруч із експонатами виставки, яку представили випускники Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну.
Всі експоновані роботи яскраві, випромінюють радість та тепло, подекуди містять філософський зміст, вирізняються індивідуальністю виконання, підкорюють своєю щирістю. Молодь факультету відзначила творчий підхід, високий рівень виконавської майстерності талановитих учнів. Майстри фотографії, створення одягу та аксесуарів, жіночої краси представили роботи, розповівши історію кожної світлини.
«Емоційні портрети та експонати, пристрасна любов, дивовижна макрозйомка, захоплюючі пейзажі і чарівні види. Все тут радісне, все додає надії і гарного настрою і, ніби мимоволі, окутує нас світлим і безтурботним майбутнім» – наголосила Анастасія Демченко, студентський декан інженерно-енергетичного факультету.
«Миколаївський національний аграрний університет – це шанс для всіх бажаючих приєднатися до світу знань та науки, створення нового. Ніщо так не тішить, як отримати таку бажану надію на вищу освіту у стінах такого славетного закладу, як МНАУ» – наголошували учні та викладачі Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну.
Ти сам творець своїх ідей і можеш отримати можливість втілювати свої задуми в життя! Давай зробимо це разом із Миколаївським національним аграрним університетом!







інженерно-енергетичний факультет, студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget