Всеукраїнська олімпіада Миколаївського НАУ у Веселинівській ЗОШ

12 лютого 2020 року на базі Опорного закладу «Веселинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулася Всеукраїнська олімпіада Миколаївського НАУ із дисципліни «Історія України». 
Перед початком олімпіади декан факультету довузівської підготовки Марценюк І.М. та завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу професор Червен І.І. поінформували випускників щодо особливостей вступу до нашого університету у 2020 р. та можливостей здобуття якісної вищої освіти. Особливий акцент було зроблено на перевагах для переможців Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ у вигляді додаткових 20 балів до конкурсного рейтингу вступника. Тому мотивація в учасників у боротьбі за перемогу в олімпіаді була найвищою. 
Маємо сподівання, що участь у Всеукраїнській олімпіаді стане для випускників Веселинівської ЗОШ не лише перевіркою своїх знань перед Всеукраїнським ЗНО, але й важливим етапом на шляху до вступу до Миколаївського НАУ.
Висловлюємо щиру подяку директорові Опорного закладу «Веселинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Волошанівській Т.Л. за високу організацію олімпіади та теплий прийом.







Декан факультету 
довузівської підготовки 
І.М. Марценюк


профорієнтаційна робота, факультет довузівської підготовки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget