Участь студентів факультету агротехнологій у семінарі-дискусії «Пластик, що нас оточує: за чи проти»

25 лютого 2020 року студенти факультету агротехнологій, члени гуртка «Еколог», що працює під керівництвом доцента кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Манушкіної Тетяни Миколаївни, взяли участь у семінарі-дискусії «Пластик, що нас оточує: за чи проти», що відбувся на базі Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки. 
У межах заходу виступила студентка групи А4/2 Парнак Ольга із доповіддю на тему «Пластик. Проблема переробки пластику в Україні». Упродовж доповіді студентка розкрила поняття пластикового забруднення та наголосила на важливості запобігання цьому процесу, запропонувала окремі заходи, що допомогли б зменшити рівень забруднення пластиковими відходами та сприяли сортуванню полімерних виробів.
Під час проведення семінару було показано відео про створення, популярність використання в різних галузях полімерних матеріалів, переробку пластикових виробів відповідно до маркувань. Відбулася дискусія щодо означеного питання за участю вчених-екологів та студентів. Участь у семінарі-дискусії сприятиме формуванню екологічної освіти та підвищенню рівня екологічної культури студентів університету. 
Дякуємо бібліотекарям Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки за організацію заходу та співпрацю.






факультет агротехнологій, кафедра землеробства, семінар

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget