Всеукраїнська олімпіада Миколаївського НАУ у школах Херсонської області

18 лютого 2020 року у школах Білозерського району Херсонської області відбулася Всеукраїнська олімпіада Миколаївського НАУ. В олімпіаді взяли участь випускники Чорнобаївської санаторної ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів та Комунального закладу "Музиківський ліцей" Музиківської сільської ради. 
Перед початком олімпіади декан факультету довузівської підготовки Марценюк І.М. та завідувач кафедри ґрунтознавства та агрохімії професор Чорний С.Г. звернули увагу випускників, що метою олімпіади є виявлення обдарованої молоді, заохочення до поглибленого вивчення предметів. Представники університету акцентували увагу випускників шкіл на тому, що переможці Всеукраїнської олімпіади матимуть до 20 додаткових балів свого конкурсного рейтингу при вступі до Миколаївського НАУ у 2020 році. 
Учнівська молодь Херсонщини продемонструвала високий рівень знань із предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, англійська мова та географія. Переможці будуть визначені оргкомітетом до 02 березня 2020 року.
Запрошуємо всіх учасників олімпіади вступати на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!






Декан факультету 
довузівської підготовки 
І.М. Марценюк


факультет довузівської підготовки, профорієнтаційна робота, кафедра ґрунтознавства та агрохімії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget