Двері Миколаївського національного аграрного університету завжди відкриті для вас!

Вибір майбутньої професії – це завжди неабияка відповідальність! Тому учні 10-11-их класів школи-інтернат №7 відвідали інженерно-енергетичний факультет МНАУ, взявши участь у профорієнтаційному заході, організованого студентським самоврядуванням інженерно-енергетичного факультету, кафедрою методики професійного навчання (ст. викладач Курепін В.М.), кафедрою економічної кібернетики та математичного моделювання (кандидат фіз.-мат. наук, в.о. доцента Могильницька А.М.)
    Замислюючись про майбутнє, діти розуміють, що  вдалий вибір майбутньої професії та закладу вищої освіти – це перший крок до здійснення  мрій про те, щоб стати фахівцем високого класу, займатися улюбленою справою і, звичайно, одержувати високу заробітну плату. Учні дізналися, що  сьогодні конкурентоспроможність на ринку праці робітників залежить від їхньої кваліфікації і компетенції, рівня володіння ефективними і прогресивними технологіями виконання робіт, ефективними матеріалами та раціональним використанням інструменту, обладнання, приладів.
    Школярі були ознайомлені із умовами вступу до МНАУ, міжнародними програмами для здобувачів вищої освіти: стажуванням і проходженням практики за кордоном. У бесіді із абітурієнтами студентський декан факультету Анастасія Демченко пропонувала підготовче відділення для отримання якісних знань, підготовки до вступу. 
    Майбутніх вступників чекає самореалізація, безцінний досвід та яскраве студентське життя. Тож, якщо ви завжди хотіли стати частиною чогось великого, то двері Миколаївського національного аграрного університету завжди відкриті для вас!







інженерно-енергетичний факультет, студентське самоврядування мнау, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget