Участь у засіданні фокус-груп з визначення сфер смарт-спеціалізації Миколаївської області

29-30 жовтня 2019 року професор Олена Котикова взяла участь у засіданнях фокус-груп з сфер смарт-спеціалізації Миколаївської області в рамках розробки проєкту Стратегії розвитку Миколаївської області на 2021-2027 роки.
Перед початком індивідуальної роботи в фокус-групах були надані рекомендації щодо підготовки стратегій з урахуванням смарт-спеціалізації, можливі проблеми та приклади успіху, розробка дорожньої карти (експерт JRC Клер Наувелерс); проведено огляд та обговорення результатів аналізу регіону за попередні 5 років, SWOT-аналіз, організації та процедури визначення сфер смарт-спеціалізації методом підприємницького відкриття. По завершенню дводенного засідання кожною фокус-групою було презентовано результати своєї роботи, а експертом JRC Клер Наувелерс (Бельгія) представлено позиції розробки дорожньої карти та підведено підсумки.
PS. Відповідно до розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 22.04.2019 р. №131-р Олена Котикова є членом робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Миколаївської області на 2021-2027 роки та Плану заходів з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Миколаївської області на 2021-2027 роки.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget