«День Reikartz» від мережі готелей Reikartz Hotel Group

Reikartz Hotel Group – це найбільша національна мережа готелів, що об'єднує понад 40 готелів в Україні та за її межами.
Нещодавно здобувачі вищої освіти 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Миколаївського національного аграрного університету разом з викладачами кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу відвідали Reikartz Рівер Миколаїв, на базі якого було проведено захід «День Reikartz», присвячений 10-річчю створення та функціонування Reikartz Hotel Group.
Євгенія Сидоренко, керівник відділу з підбору персоналу, ознайомила з історією створення національної мережі готелей, що входять до Reikartz Hotel Group та представила презентацію на тему: «Кар’єра і навчання разом з Reikartz». Здобувачі вищої освіти мали змогу дізнатися про можливості працевлаштування в мережі Reikartz Hotel Group та перспективи кар’єрного зростання.
Директором з корпоративної культури, Олексієм Ларіоновим, було проведено тренінг за темою: «Щире обслуговування» та презентовано збірку прикладів щирого обслуговування співробітників Reikartz Hotel Group книгу «Про те, як зробити гостя особистим».
Під час зустрічі, студенти та викладачі мали змогу відвідати готель Reikartz Рівер Миколаїв та ознайомитися з організацією готельного та ресторанного бізнесу й корпоративною культурою Reikartz Hotel Group.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget