Профорієнтаційна робота в школах Снігурівського району

21.11.2019 року понад 150 випускників загальноосвітніх шкіл Снігурівського району Миколаївської області, деякі – із батьками та класними керівниками, прийшли в опорну школу міста Снігурівка на зустріч із науково-педагогічними працівниками кафедри виноградарства та плодоовочівництва Миколаївського національного аграрного університету. У зустрічі активну участь взяли також представники приймальної комісії, факультету довузівської підготовки, учасники культурно-мистецького центру «Експромт» та команда КВН «Агранавти» Миколаївського національного аграрного університету.
Заступник відповідального секретаря приймальної комісії С.О. Горбач надала учням інформацію щодо правил вступу до Миколаївського НАУ у 2020 році.
Заступник декана факультету агротехнологій, доцент Н.В. Нікончук розповіла про досягнення Миколаївського НАУ та умови навчання в ньому.
Завідувач кафедри виноградарства та плодоовочівництва, доцент І.Д. Дудяк звернув увагу учнів ЗОШ на перевагах професійної підготовки у Миколаївському НАУ та працевлаштуванні випускників університету. 
Під час проведення заходу було вручено дипломи І, ІІ, та ІІІ ступенів кращим учням загальноосвітніх шкіл Снігурівського району – переможцям та призерам Всеукраїнської предметної олімпіади Миколаївського НАУ із 8 дисциплін, які надають додаткові бали при вступі до університету. 
Зустріч завершилася виступом учасників культурно-мистецького центру «Експромт» та команди КВН «Агранавти». 
Присутні бурхливими аплодисментами оцінили старання нашого колективу, а випускники загальноосвітніх шкіл Снігурівського району зацікавилися умовами навчання та відпочинку, які створені в університеті. Багато із них виявили бажання наступного року приєднатися до дружньої і великої родини Миколаївського НАУ.



факультет агротехнологій, профорієнтаційна робота, кафедра виноградарства та плодоовочівництв

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget