Профорієнтаційна робота кафедри агроінженерії


25 листопада 2019 року науково-педагогічний колектив кафедри агроінженерії разом із представниками приймальної комісії провели зустріч зі студентами Новобузького коледжу Миколаївського національного аграрного університету.
Створити теплу атмосферу допомогли директор Новобузького коледжу МНАУ Чорний Олександр Васильович та завідувачі відділень.
До привітального слова було запрошено технічного секретаря приймальної комісії інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету Савченко Ірину Миколаївну та асистента кафедри агроінженерії  Норинського Олексія Ігоровича, які розповіли про правила вступу до Миколаївського НАУ, особливості вступної кампанії 2020 року, переваги навчання, умови проживання в гуртожитках, про можливість закордонної  практики.
Під керівництвом художнього керівника Борисової-Яриги Аліни Миколаївни яскраві художні номери презентували учасник студії розмовного жанру Красюченко Сергій та учасники студії естрадного вокалу Ілля Шишлов та Сніжана Терентюк.
 Свято відбулося у радісній, захоплюючій атмосфері. А тепла зустріч та безліч позитивних вражень від спілкування залишаться у пам'яті як випускників Новобузького коледжу МНАУ, так і здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.








інженерно-енергетичний факультет, кафедра агроінженерія, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget