Профорієнтаційна робота кафедри ґрунтознавства та агрохімії

27.11.2019 року 25  учнів 10-11-их класів  Миколаївської ЗОШ Вітовського району Миколаївської області з класними керівниками, відвідали Миколаївський національний аграрний університет. У зустрічі активну участь взяли також представники ректорату, приймальної комісії, факультету довузівської підготовки, декани факультетів і завідувачі кафедр Миколаївського національного аграрного університету.
Відповідальний секретар приймальної комісії доцент Є.В. Баркарь і декан факультету довузівської підготовки доцент І.М. Марценюк розповіли учням про Правила вступу до Миколаївського НАУ у 2020 р. та досягнення університету.
Потім було проведено екскурсію корпусами МНАУ, де перед учням виступили представники факультетів МНАУ і розповіли про особливості навчання на кожному із них.
Зустріч завершилася виступом декана факультету агротехнологій доцента А.В. Дробітько, яка звернула увагу учнів ЗОШ на переваги професійної підготовки у Миколаївському НАУ та працевлаштуванні випускників університету. 
Випускники Миколаївської школи Вітовського району зацікавилися умовами навчання та відпочинку, створеними в університеті. Багато із них виявили бажання наступного року приєднатися до дружньої і великої родини Миколаївського НАУ. 
Дякуємо директору та класним керівникам Миколаївської ЗОШ Вітовського району за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.





факультет агротехнологій, кафедра ґрунтознавства та агрохімії, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget