Екскурсія учнів Сухоєланецької ЗОШ до Миколаївського НАУ

29 жовтня 2019 року Миколаївський національний аграрний університет радо зустрів учнів Сухоєланецької ЗОШ Новоодеського району.
Екскурсію організовано співробітниками кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології та кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки. Учні отримали вичерпну інформацію щодо переваг навчання в Миколаївському НАУ від декана факультету довузівської підготовки к.б.н. І. М. Марценюка. Щодо умов вступу до університету учні дізналися від заступника відповідального секретаря приймальної комісії С.О. Горбач. 
У межах роботи Школи вибору професії «Профі-Старт: стань успішним» на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології учні мали можливість ознайомитися із технікою проведення мікробіологічних досліджень, продегустувати м’ясні вироби, здобути навички оцінки якості продуктів харчування. Переконатися в тому, що студентське життя є цікавим та багатогранним гості мали можливість, взявши безпосередню участь у святкуванні Геловіну разом зі студентами факультету менеджменту.
Висловлюємо вдячність керівництву Сухоєланецької ЗОШ за сприяння у проведенні даного заходу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.









В.о. зав. кафедри генетики,
годівлі тварин та біотехнології С.І. Луговий

кафедра ГГТБ, кафедра публічного управління, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget