Миколаївський національний аграрний університет відсвяткував День працівників сільського господарства

13 листопада в Обласному палаці культури відбувся святковий захід до Дня працівників сільського господарства. З вітальним словом до присутніх у святковій залі звернувся ректор університету В'ячеслав Шебанін:
– Наші викладачі та студенти – найкращі, і підтвердженням цього є численні перемоги на олімпіадах, конкурсах талантів, спортивних змаганнях тощо, – підкреслив ректор. – Наш університет – це потужний інноваційно-інвестиційний, науковий, освітній та культурний центр аграрної освіти і науки Півдня України. Підтвердженням цього є перше місце в академічному рейтингу вищих навчальних закладів України «Топ-200 Україна 2019» серед вищих навчальних закладів Миколаєва та Миколаївської області.
Протягом заходу були нагороджені знаком «Ветеран праці університету» викладачі та співробітники, що працюють в Alma-mater 30 років, так само відзначені почесними грамотами співробітники, які своєю працею зробили великий внесок у розвиток і процвітання аграрної освіти Миколаївщини. Традиційно, напередодні свята за підсумками року вітали не тільки науково-педагогічних працівників, співробітників університету, а й здобувачів вищої освіти.
Вітаємо науково-педагогічних працівників, співробітників та здобувачів вищої освіти університету та Технолого-економічного коледжу з професійним святом! Бажаємо успіхів, здоров'я, щастя, нових досягнень і подальших перемог! 





























День працівників сільського господарства, нагородження, святковий концерт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget