Практичні питання діяльності ПФУ на заняттях студентів кафедри обліку і оподаткування

21.02.2019 р. з метою підвищення рівня обізнаності молоді щодо діяльності органів Пенсійного фонду України для студентів 4 курсу спеціальності «Облік і аудит», було проведено заняття фахівцем із виробництва, головним спеціалістом Головного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Щербаковою Світланою Йосипівною.
Фахівець фонду ознайомила студентів із основними напрямками пенсійної реформи, перспективами провадження накопичувальної системи пенсійного страхування, важливістю офіційного працевлаштування для пенсійного майбутнього.
Також, фахівець поінформувала студентів про зручну можливість здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на майбутню пенсію, зареєструвавшись на сучасних он-лайн сервісах Пенсійного фонду України – Веб-порталі електронних послуг та послуг СМС-інформування.
Ознайомила із порядком призначення на посаду державного службовця, оскільки кожен студент, який цього дня був присутнім на лекції, в майбутньому може стати працівником Управління Пенсійного фонду.
Чимало запитань студентів свідчать про те, що пенсійне майбутнє їм не байдуже, адже невдовзі, після закінчення університету, випускники мають працевлаштуватися.

Кафедра обліку і оподаткування







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget