Профорієнтаційна робота кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології

    31 січня 2019 року у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів у межах профорієнтаційної роботи серед молоді було проведено засідання «круглого столу» для учнів 9-11-х класів на тему «Вибір професії – вибір життєвого шляху». Метою даного заходу було виявлення ставлення учнів до вибору майбутньої професії, ставлення їхніх батьків до цієї проблеми. Крім школярів і вчителів, на даний захід адміністрацією школи були запрошені батьки учнів, працівники Новоодеського центру зайнятості, викладачі та здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету (доцент кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Лихач А.В. та здобувач вищої освіти групи БТ 1/1 Мазець В.).
    Виступ Лихач А.В. розпочався із надання загальної інформації щодо провідного аграрного закладу вищої освіти – Миколаївського національного аграрного університету, було поінформовано учнів про умови та особливості вступної кампанії у 2019 році, переваги навчання та здобутки Миколаївського НАУ, престижність та затребуваність аграрних професій. Учням та батькам було роздано профорієнтаційні буклети МНАУ, а також всі присутні мали можливість переглянути відеоролик про діяльність МНАУ. Далі Мазець В., яка у 2017 році була учасницею І учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини» від Новоодеського району, а нині здобувач вищої освіти МНАУ групи БТ1/1 розповіла про університет, студентське життя та особливості навчання задля отримання професійних навичок за обраною спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». 
    До того ж, престижність аграрних професій підтвердили працівники Новоодеського центру зайнятості, повідомивши про те, що сільськогосподарська сфера діяльності вже багато років залишається однією з найбільш прибуткових галузей. Менеджери з продажу аграрного обладнання, логісти, трактористи та робітники з обслуговування сільськогосподарського виробництва, спеціалісти харчової технології, агрономи і ветеринари – ці професії завжди в пошані і високо оплачуються роботодавцями.
А тому, вибір очевидний! Запрошуємо молодь України приєднатися до великої та дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету, оскільки для успішних людей не може бути меж і кордонів!








факультет ТВППТСБ, кафедра ГГТБ, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget