БДЖІЛЬНИЦТВО УКРАЇНИ У 2019 РОЦІ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

Продовжуючи співпрацю кафедри технології виробництва продукції тваринництва з Миколаївським міським товариством бджолярів, 15.02.2019 року було проведено семінар з бджільництва на тему: «Бджільництво України у 2019 році: реалії та перспективи» на базі Миколаївського національного аграрного університету. 
Мета семінару – перед початком нового сезону 2019 року розставити акценти щодо цінової політики, законодавчої бази, кроків, необхідних для покращення рентабельності пасіки.
На початку зібрання перед слухачами виступила юрист спілки Ганна Косяк, яка надала інформацію стосовно всебічної підтримки в правовому полі ведення галузі бджільництва. 
Виступив директор з розвитку компанії-експортера меду «Асканія-пак» Віктор Іванченко, розкривши основні питання ціноутворення на продукти бджільництва. У його доповіді учасники почули основні моменти щодо ціноутворення, організацію і проведення експорту.
Після короткотривалої перерви до семінару долучився Віктор Папп (ННЦ «Інститут бджільництва» НААН України). Він наголосив на використанні районованих порід бджіл, розкрив всі ризики при використанні імпортних бджіл. Розкрив секрети збільшення різноманітності продуктів бджільництва, необхідних для збільшення економічної ефективності власних пасік. Поділився досвідом запровадження крупновузлової механізації на пасіках Інституту бджільництва.
Наприкінці семінару пасічники Миколаївської області, які досягли певного успіху в галузі бджільництва, поділились власним досвідом, спрямованим на зменшення витрат людської праці та застосування власних розробок механізації на пасіках, що призведе до покращення економічного клімату на пасіках.







к.с.-г.н., доцент Галімов С.М., 
к.с.-г.н., ст.вк. Кислинська А.І., Галдін А.В.

факультет ТВППТСБ, кафедра ТВПТ, семінар

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget