Студенти-обліковці на заняттях в умовах виробництва

8 лютого для студентів 2-го курсу обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету у супроводі доцента кафедри обліку і оподаткування Чебан Юлії Юріївни проведено екскурсію на одному з найкращих виробників молочної продукції в Україні -   Lactalis.


« Нас привітно зустріла маркетолог Вікторія, яка не просто розповідала про особливості молочного виробництва у компанії, а неймовірно захоплююче поділилася цікавими моментами з історії виникнення і розвитку цієї сімейної компанії, з її унікальними традиціями, беззаперечною репутацією та 80-річною історією розвитку культури виробництва молочної продукції. Нас розважали цікавими запитаннями, приголомшуючими фактами та невідомими до сьогодні статистичними даними. Екскурсія була незабутньою! Ми навчалися, слухаючи та побачивши все власними очима! Наприкінці ми побули трохи дегустаторами і отримали у подарунок дуже смачну  продукцію ТМ «Фанні»!


З гордістю про те, що стільки дізналися, ми всі вихідні розповідали вдома про особливості компанії, про її непохильні канони і традиції, про процес виробництва, фасування і зберігання продукції. Ми дізналися багато нового, цікавого і корисного!!! ». – зазначили студенти.
На підприємстві студенти зустріли не одного випускника Миколаївського національного аграрного університету! Це приємно, адже вимоги до влаштування на роботу у таке підприємство та обов’язки будь-якого працівника є на рівні французьких стандартів!
Хочеш на таку незабутню екскурсію? Стань нашим студентом, і ти поїдеш не лише до молочної країни!




Кафедра обліку і оподаткування 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget