Учнівська молодь обирає ту професію, про яку знає!

8 лютого кафедра обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету організувала для представників Миколаївської  ЗОШ №24 екскурсію до відомого, цікавого та смачного підприємства Миколаєва з групи  Lactalis. Супроводжувала вчителів та учнів  доцент кафедри обліку і оподаткування Сирцева Світлана Володимирівна.


Екскурсія була дуже цікавою! Група відчула себе частинкою величезного і смачного виробництва не власні очі побачивши одяг, процедуру підготовки до входження на чисту зону, процес виробництва та розфасовки продукції. Учні завзято розповідали те, що знали про виробництво молочної продукції та торгові марки  Lactalis. Натомість дізналися цікаву історію створення і розвитку підприємства, особливості виробництва, зберігання і реалізації молочної продукції від представника підприємства Вікторії.


Після того, як наприкінці екскурсії всі отримали дуже смачний подарунок, учні з усмішкою поставили всім знайомим запитання: «А знаєш чому такий термін зберігання? А знаєш скільки має бути вміст вітамінів? А знаєш всі торгові марки?»… Було насправді дуже цікаво і пізнавально! Вчителя й учні щиро дякували кафедрі обліку і оподаткування та особисто Пісоченко Тетяні Сергіївні за організацію екскурсії. Сподіваємося на подальшу співпрацю!



Кафедра обліку і оподаткування 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget