Робота за програмою «Школа лідера МНАУ» на базі Миколаївської ЗОШ №56

Сьогодні вибір майбутньої професії – це надзвичайно актуальне питання для майбутніх абітурієнтів.
Науково-педагогічними працівниками Миколаївського національного аграрного університету – доцентом кафедри менеджменту та маркетингу Рябенко Г. М. та заступником відповідального секретаря приймальної комісії Шаріним О. В. у межах програми «Школа лідера МНАУ» було проведено тренінг для учнів 11-го класу на базі Миколаївської ЗОШ №56.
Участь у тренінгу дає можливість кожній молодій активній людині дізнатися про переваги сучасних професій, ознайомитися із передовим досвідом фахівців-виробників, дізнатися про особливості обраної спеціалізації. Особистий досвід лекторів допоможе визначитися із майбутньою професією, сформувати цілісне бачення майбутньої професії за обраним спрямуванням.
У межах програми «Школа лідера МНАУ» учасники здобули знання, вміння та навички, з-поміж яких:формування лідерських якостей;робота у команді; ефективна комунікація тощо. Тренінг відбувся у досить незвичному форматі, що дало змогу досить ґрунтовно показати переваги лідерських якостей, які здобувають студенти Миколаївського національного аграрного університету.
Якщо маєте бажання пройти тренінг за програмою «Школа лідера МНАУ»,звертайтеся до приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету!


кафедра менеджменту та маркетингу, профорієнтаційна робота, приймальна комісія

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget